lauantai 8. marraskuuta 2014

Kuola Lumpur

Luin jostain, että KL:ssa kannatta ottaa kunnon hotelli, koska huoneet ovat siellä edullisia. Niinpä varasimme 4-5 tähden hotellista huoneen.
Paikka onkin tosi kiva: aivan keskustassa, 31. kerros ja yläpuolella vielä katolla baari ja uima-allas. Viidakon jälkeen tuntuu aika mukavalta.

Kaupunki on täynnä korkeita rakennuksia ja tosi paljon liikennettä. Täälläkin kadun ylittäminen vaatii Suomen liikenteeseen tottuneelta melkoista riskinottoa. Jalankulkijoille on aika vähän valo-ohjattuja risteyksiä ja suojateistä ei autoilijat tunne piittaavan lainkaan.
Kaupungilla suunnistaminen on myös välillä hankalaa korkeiden ja muutenkin tosi isojen rakennusten välissä, korkein toimistorakennus on noin 450 m.

Monoraililla, kaupunkijunalla ja metrolla on jo ajettu. Liikkuminen onkin tosi edullista. Lisäksi tänään saimme vinkin ilmaisista bussireiteistä. Törmäsimme joensuulaisen nuoreen pariin, jotka kertoivat niistä. He olivat menossa Australian kiertelemään ja ehkä töihinkin. Mies vain oli saanut dengue-kuumeen ja joutui sairaalaan neljäksi yöksi. Hyttyset sitä kuumetta levittää ja se nostaa korkean kuumeen. Meitäkin on välillä vähän hyttyset kiusanneet mutta onneksi ei ole sairastuttua. Matkavakuutus on kyllä tosi tärkeä!

KL on aika edullinen kaupunki ja ostamista löytyy joka lähtöön. Jotain vaatteita on ostettu mutta muuten rahat on kyllä säästyneet.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti