sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Isänpäivä KL:ssa

Enpä ole ennen KL:ssa isänpäivää viettänytkään. Terveiset tulivat kuitenkin kotoa perille ja nautin perinteisen aamupalan ja myös isänpäivälounaan.
Liikkuminen on helpottunut, kun alkaa hahmottaa kaupunkia. Ilmaiset bussit ovat loistohomma ja niillä pääsee melkein mihin vain keskustan lähialueilla. Välillä tosin on aivan hukassa mutta tilannetta helpottaa huomattavasti se, että bussit kiertävät ympyrää.

Kävimme yöllä jonkin sortin basaarissa tai yömarkkinoilla ja porukkaa riitti. Ihmettelimme yhdessä surinamilais/hollantilaismiehen kanssa bussilinjojen ihmeellistä maailmaa.

Kauppakeskuksissa hieromme kauppoja uudesta iPhonesta mutta kun ei ollut todellista tarvetta niin kauppa jäi tekemättä. Puhelimet ja padit oli kyllä aika edullisia.

Tytär on hommannut toisen koira ja sen kuvia ihmetellään ja ihaillaan kovasti. Samoin vanhan koiran sopeutumista uuteen perheenjäsenen.

1 kommentti:

  1. Edullisuus on suhteellista mutta sanoisin että Aidon Applen saa täältä 100-200€ halvemmalla. Basaarissa ja katukauppiaat erikseen, niistä ei yhtään tiedä aitoudesta ja omistussuhteisa. Siellä tarjottiin s6 mallia hintaan 375 € . Vaikutti aidolta , voisi olla varastettu. Apple-kaupoissa ei myyty enää lainkaan S4, mikä olisi ihan hyvä peli vaikka onkin vanha malli.

    VastaaPoista