torstai 27. marraskuuta 2014

Kalakylpy

Meille uusi kokemus on kalakylvyksi kutsumani "jalkahoito". Siinä jalat laitetaan vesialtaaseen, jossa  on suuri määrä jotain pieniä ja nälkäisiä kaloja. Kun jalat laskee altaaseen niin samantien iskee kiinni satoja pieniä suita. Tuntuu muuten aika villiltä aluksi, aivan kuin pieniä sähköiskuja saisi varpaista sääriin. Kalat tunkee myös varpaiden väliin ja se kutittaa ihan hirveästi.
Tuskin siitä mitään hoidollista hyötyä on mutta kiva kokemus. Tosin naapurin mies epäili, että ainoa minkä siitä saa on jalkasilsa.

Eilen pääsin sairaalasta kotiin, kahden kuumeettoman päivän jälkeen. Valittelin edellisenä iltana vähän päänsärkyä, niin magneettikuvasivat vielä pään. Nyt Ct-kuvattu melkein koko mies ja niitä kuvia olikin kiva tutkia. Paljon oli suolia vatsassa. Ei oikein mitään vikaa löytynyt, jokin trooppinen tulehdus kai se oli. Nyt on sitten antibioottikuuri päällä.
Antoivat sairaalasta 100 000 bahtin laskun (kopion) mukaan, ja hyvänä asiakkaana vielä 10 pinnaa alennusta. Onneksi on vakuutukset!

Minna sai uudet lasit tänään ja yllätys yllätys, niillä näkee oikein hyvin. Oli hyvin tyytyväinen ostokseensa.
Käytiin päivällä Buddhan patsaalla ja temppelille. Melkonen ukko läheltä katsottuna.

Nuoriso kävi jo meidän sairaalassa ollessa elefanttisairaalassa. Saivat nauttia pikkunorsun esityksestä ja ratsastuskierroksesta. Mennään joskus myöhemmin.
5 kommenttia:

 1. No hienoa, että olet pois sairaalasta ja toivottavasti ei enää tule mitään...
  Ei oikein ole noi bahtit hallussa, niin minkähänlainen toi sun lasku olis euroissa. Noita kaloja on kai Suomessakin, itse olen nähnyt Viking Linella, mutta en ole jalkoja sinne laittanut. Mutta hieno kuva!

  VastaaPoista
 2. Kirjautuneena pystyn nyt helposti kirjuutteleen, niin sanonpa vielä, että ET TIETENKÄÄN sinä voi tälle blogialustalle ja ongelmalle mitään, mutta suututti niin, kun kerran taas heitti mut ulos, että sen enempää miettimättä, millaista seurausta sillä olisi, kirjoittelin harmituksen tänne blogiin. Ja toisaalta se, että kuulin muidenkin samantyyppisistä hankaluuksista oli ihan helpottavaa. Tänään tein niin, että kirjauduin ensin sisään, ja laitoin yhden kirjaimen kommenttikenttään ja yritin julkaista niin silloin se löysikin minut...eli alan itsekin oppia, miten tässä säästää omaa aikaansa.

  VastaaPoista
 3. En tiedä, miten paljon seuraatte Suomen uutisia (varmaan ihan päivittäin), mutta huomenna klo 13.00 eduskunta äänestää tasa-arvoisesta avioliittolaista ja se on aika jännittävää...

  VastaaPoista
 4. Euroissa lasku oli noin 2500. Onko se paljon vai vähän on suhteellista mutta tyytyväinen olen, ettei itse tarvitse maksaa.
  Uutisia toki seurataan ja sitä minä jaksan aina ihmetellä, miksi aina pitää erota ensimmäiseksi kirkosta. Ei kai se nyt kirkollinen asia ole mitä eduskunta päättää tai mitä älyttömyyksiä joku sisäministeri suustaan päästää.

  VastaaPoista
 5. Valtion kirkko- mutta tässä yhteydessä eroja kiihdytti se, että arkkipiispa antoi tukensa asialle. Mutta kyllä osuit naulan kantaan kuten HS pilapiirtäjäkin, joka laittoin ukon seisomaan bussipysäkille ja huutamaan puhelimeen: "Jos ei se bussi nyt tule niin minä kyllä eroan kirkosta". En tiedä näittekö ja aukesiko, mutta näin meillä täällä kotisuomessa.

  VastaaPoista