torstai 20. marraskuuta 2014

Vieraita Suomesta

Eilen saapui kummipoika avovaimoineen meidän seuraksi seuraavaksi pariksi viikoksi. Oli hauska seurata, kuinka he reagoivat paikkaan ja samalla näki kuinka väsyttävää tuo lentomatka tänne on. Kumpikin olivat aivan poikki, eivät olleet osanneet nukkua koneessa. Niinpä taksista nousi kaksi melko ryytynyttä matkustajaa, jotka olivat lähinnä kiinnostuneita päiväunista.

Eilen oli myös poikamme 20-vuotias synttärit ja mehän juhlimme niitä kovasti, ilman juhlakalua siis. Naapurit oli mukana ja oltiinkin heidän altaalla aika myöhään. Pojan kanssa tänään soiteltiin ja vaihdettiin kuulumisia. Suomalaisella liittymällä tänne ei kannata soittaa, se on kolme € minuutti ja vastaaminenkin 1,6€. Meillä on paikallinen prepaid-liittymä ja siihen soittaminen taas on vain muutamia senttejä/min, joten se ei ole kalliskaan.

Käytiin vieraiden kanssa keskustassa ja minäkin innostuin shoppailemaan. Mukaan lähti mukavanoloiset lenkkarit ja aurinkolasit. Minna tilasi itselleen uudet silmälasit. Saa nähdä, mitä niillä näkee, vai näkeekö mitään. Lasien tilaus ei tosin tapahtunut ihan ex tempore, vaan sitä edelsi vierailut monessa liikkeessä ja tiukat hintavertailua.
Muuten ostoskoriin on siirtynyt joitain vaatteita, selfiekeppejä, otsalamppu ja sandaaleja. Ei siis mitään erityistä ja ihmeellistä.

Kuumeesta sen verran, ettei sitä ole enää ollut. Mitään syytä ei löytynyt, eikä mitään muita oireita kuulunut. Toivon mukaan se oli siinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti