lauantai 29. marraskuuta 2014

Zoo, Pa La-U vesiputoukset

Pistäydyttiin paikallisessa eläintarhassa, kun se tuossa lähellä on. Siitä vierailusta jäi lähinnä ikävä maku suuhun. Toki suurimmalla osalla eläimistä oli ihan asialliset ja suuretkin tilat mutta osalla oli tosi vähän tilaa. Etenkin karhuilla näytti olevan angstiset oltavat.

Pa-Lan vesiputoukset olivat upea kokemus. Keskellä luonnonpuistoa ja viidakkoa oli joki, jossa oli viistoista vesiputousta. Paikka oli aika hankalakulkuinen, jyrkät rannat ja heikot polut. Mutta muuten siellä oli kiva kulkea. Tosi paljon erilaisia perhosia mutta ei hyttysiä. Siellä piti olla myös villinorsuja mutta niitä ei nähty. Joki kulki syvässä uomassa ja siellä oli myös hiukan viileämpää.

Uimme vesiputouksen alla suvannoissa, vesi oli mukavan viileää ja virkistävää. Vedessä oli aivan kauhea määrä aika isojakin kaloja, varsinainen kalakylpy sekin. Onneksi ne eivät tulleet syömään varpaita. Välillä niitä oli niin tiheässä, että kahdet ja jalat osui uidessa kaloihin.

Paluumatkalla pyysimme taksia viemään meidät vielä suurelle Buddha-patsaalle.  Niitä on täällä ympäriinsä, isompia ja pienempiä, mustia ja kullattuja. Tämä oli tosi suuri ja musta.

Vieraat lähtivät tänään pariksi päiväksi Bangkokiin ja sieltä sitten kotiin. Elimme jännittäviä hetkiä, kun tilattu taksi ei meinannut tullakaan. Puhelinsoiton jälkeen kuitenkin tuli ja saivat vähän alenustakin.

Nyt vietetään reilu viikko rauhallista lomailua. Vähän kuntosalia, hierontaa ja lojumista rannalla ja altaalla. Tuskin tulee edes paljon kirjoiteltua blogia. Seuraava reissu on sitten Vietnamiin ja hotelli onkin jo varattu Ho Chi Minhista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti