perjantai 21. marraskuuta 2014

Talosta vielä

Talosta piti kertoa mutta ensin vähän terveysasiaa.
Käytiin tänään vieraiden kanssa näköalapaikalla Hua Hinin yläpuolella. Aika korkea mäki ja melkein jo viidakkoa. Joskus taisin mainitakaan myös siellä olevista apinoista, jotka on aika innokkaita ja niitä on paljon.

Tänään tutustuin uuten lajiin, ampiaisiin. Häiritsin niiden ruokailuhetkeä ja siitä ne ei tykännyt. Onneksi vain yksi pisti Heidiä, joka saattaa olla allerginen. Ei onneksi seurannut sen kummempaa.
Mua sen sijaan pisti niskaan ainakin kymmenen, sitten selkään ja käsivarsiin muutama. Aika virkeästi liikuin hetken aikaan, lippiskin lensi päästä. Pääsin kuitenkin karkuun, ja kun en ole allerginen, niin eipä siinä muuta kuin aika kipeä niska hetken aikaa.

Tilanteen rauhoituttua hain lippiksen takaisin, koska se maksoi markkinoilla vitosen.
Haettiin vielä apteekista antihistamiinia ja kortisonia mutta sinänsä ne oli mulle tarpeettomia. Sattui kyllä aika lujaa ja säikäytti, kun ensin luulin, että niitä tulee pesällinen eli jopa satoja.

Tilanteen rauhoituttua menimme vanhaan rautatiehotelliin iltapäiväteebufeelle. Oli paljon syötävää, pikkupurtavaa mutta sortteja niin paljon, ettei päivällistä tullut syötyä. Oli taas oikein englantilainen siirtomaafiilis, kun syötiin ja juotiin teetä ja kahvia pikkusormi pystyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti