tiistai 23. joulukuuta 2014

Joulunviettoa Hua Hinissa

Joulu se tulee Thaimaahankin vaikka vähän vaikea sitä on uskoa, kun on niin lämmintä ja talvesta ja lumesta ei tietoakaan.
Niinpä osallistuimme Suomi-seuran puurojuhlaan, riisipuuro maistui taivaallisen hyvälle, ja sen mukana kinkkuvoileipä sekä toinen lohileipä. Joulupukkikin vieraili ja toi lapsille lahjoja ihan kuin Suomessakin.
Osallistuimme myös Kauneimmat joululaulut-tilaisuuteen Hilton-hotellissa. Suomalaisia oli taas paikalla niin ettei sisään meinattu mahtua. Mukana oli suomalainen pappi ja kolehti kerättiin Armon kodin hyväksi.
Paikallisille joulu ei taida olla niin iso juttu, kristityt ovat vähemmistö ja muille joululla ei ole samanlaista merkitystä.

Meillä kotiinlähtö lähenee ja päätimme vielä tehdä pikku moporetken etelän suuntaan Sam Roi Yodin luonnonpuistoon. Tutustutaan luonnonihmeisiin pari päivää ja jouluaattona palaamme Hua Hiniin.
Aattona varmaankin käydään jossain syömässä jouluateria, mahdollisesti ihan suomalaistyyppinen ja kuunnellaan illalla joululauluja ja meidän joulu on tänä vuonna siinä.2 kommenttia:

  1. Terkkuja Loukeiselta! Tultiin tänään tänne, eka kinkku jo maisteltu piirakoiden kera ja viinilaatikko nautittu. Täällä alkoi sää viilentyä, 18 astetta on jo pakkasta ja puut kauniin valkoiset. Oikea joulutunnelma! Jouluterveiset kaikilta meiltä, Laila ja Pekka ja Terttu lähettelevät myös terveisiä.

    VastaaPoista
  2. Jouluterveiset lumisesta Kuopiosta pakkasen keskeltä.

    VastaaPoista