maanantai 8. joulukuuta 2014

Itsenäisyyspäivä

Bangkokin poliisista vielä sen verran, että löysin samanlaisen, hyvin virallisen oloisen poliisin laatan jostain hilpetöörikaupasta. Niinpä meidänkin poliisimies saattoi hyvinkin olla ihan jotain muuta. Sinänsä me saatiin häneltä hyviä neuvoja ja tajuttiin tuk tuk- kyydin arvo, joten ihan hyvä tuttavuus.

Itsenäisyyttä juhlittiin kovasti Hua Hinin keskustassa suomalaisten voimin. Oli ruokaa ja juomaa illalliskorttia vastaan. Itse kaupunginjohtaja kävi avaamassa tilaisuuden, tosin paikalliseen tapaan noin tunnin myöhässä ja yhden soiton jälkeen. Tuntuu, että ulkosuomalaiselle itsenäisyyspäivä on vielä isompi juttu kuin kotimaassa asuvalle. Ainakin juhlassa oli tosi paljon ihmisiä ja siihen oli panostettu monin tavoin. Olimme vielä jatkoilla naapureiden luona täällä Dragon Dreamissa.

Pukua on sovitettiin pari kolme kertaa ja tilaus kasvoi joka kerta :). Nyt on mittapaitaa ja pikkutakkia ja tietenkin puku. Ainakin vielä näyttää hyvälle, saa nähdä kuinka laatu toimii käytössä.

1 kommentti:

  1. Kiva juhlasää, vähän toisenlainen kuin täällä. Pimeää on kuin piipun perällä, autolla on vaarallista ajaa, kun ei näe mitään. Valot on toki päällä, mutta silti. Puvusta tulee varmasti tosi hieno. Eikös suurin osa maailman vaatetuotannosta tule sieltä Aasiasta ja jopa Thaimaasta. Kyllä ne osaa. Ainakin sen sarjatuotannon. Eiköhän myös tuon yksilöllisen tuunauksen.

    VastaaPoista