tiistai 2. joulukuuta 2014

Safaripark Hua Hin

Tiistaina oli viimeinen kontrollikäynti lääkärille ja mies todettiin virallisesti terveeksi. Kuume on pysynyt poissa ja kaikki tulehdusarvot olivat laskeneet normaaleiksi. Mitään syytä kuumeella ei löytynyt, ei suomalainenkaan infektiolääkäri osannut sitä selittää. Joku trooppinen infektio kai se oli ja niitähän Aasiassa riittää.

Kontrollin jälkeen mentiin paikallisen Suomi-seuran aamukahville. Paikkaa kutsutaan Varikoksi. Täytyy sanoa, että karjalanpiirakat ja munavoi maistui. Siitä on jo jokin aika, kun sellaisia herkkuja on viimeksi saatu.

Loppupäivä vietettiin Safariparkissa. Ratsastettiin norsulla ja katseltiin krokotiili- ja kobraesityksiä. Minnasta löytyi ihan uusia, eläintenkesytykseen liittyviä kykyjä. Hän sai myös selkään norsun antaman thaihieronnan, kärsällä ja jalalla. Näytti aika jännittävältä, kun norsu paineli jalalla selkään niin että koko nainen heilui.

Krotiiliesityksessä kaveri työnsi kätensä kolmimetrisen pedon kitaan ja lopuksi vielä päänsäkin. Oikeasti ihan pelotti miehen puolesta. Yhtä epämiellyttävän jännittävää oli katsoa, kun mies suuteli kobraa.

Norsut oli onneksi mukavia ja sympaattisia, niitä uskalsi taputtaakin. Tehtiin vielä tunnin ratsastusreissu ympäröivässä viidakossa.

Kaikkien farangien eli länsimaalaisten tapaan minäkin hairahduin teettämään itselleni mittatilauspuvun. Mitat on otettu ja huomenna on ensimmäinen sovitus. Onpa jännittävää nähdä millainen puvusta tulee. Juttuja pukujen onnistumisista ja etenkin epäonnistumisista on liikkeellä tosi paljon.

Kuninkaan puisto olisi kiva paikka kävelylle. Ekalla kerralla ei päästy sisään, kun ei ollut asialliset vaatteet, kunnon kengät eikä passia. Tänään oli muut fasiliteetit kunnossa mutta kellonaika väärä.
Kuningas itse ei ole ollut paikalla kai vuosiin mutta toki kunnioitamme hänen korkeuttaan tukevilla kengillä jne. ja yritämme vielä joskus päästä sisään oikealla ajalla, oikeilla varusteilla, passilla ja etenkin oikealla asenteella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti