keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Singapore 3

Juuri vasta tajusin, että ahkerimmat lukijamme myös kommentoivat tekstejä :)
Tämä blogin pitäminen on nääs sen verran aloitusvaiheessa. Oli tosi kiva lukea kommentteja ja huomata, että joku oikeasti lukee näitä sepustuksia. Lisää vaan kommentteja ja yritä myös tästä eteenpäin vastata niihin, jos siis jotain kysytään.

Singapore on alkanut näyttää tapojensa sekä hyvässä että pahassa. Kaupunki on hyvin siisti ja asiat näyttää toimivan. Tosin törmäsin myös torakkaan vessassa ( en hotellin), mikä ei liene kovin kummallista trooppisessa maassa. Paikka on myös tosi kallis, välillä on vaikea löytää kohtuuhintaista ruokapaikkaa ja olut on tosi kallista, pullosta voi joutua maksamaan lähes 10 €. Juonkin tästä eteenpäin vain kokista tms. Elektroniikka saattaa olla edullista mutta toisaalta en ole sen tarpeessa. Metrolla ja bussilla liikkuminen on helppoa ja edullista. Olo on myös turvallinen,joka paikassa on aina paljon ihmisiä ja valoja.

Kaupungin silhuetti on aivan mieletön. Tornitaloja ja mitä kummallisempia arkkitehtonisia ratkaisuja. Kerroksia saa olla 66 ja korkeutta muistaakseni 260 m. Yöllä kaikki näyttää vielä paremmalta, koska täällä ei säästellä valaistuksessa: toinen toistaan upeampia valoshouta ympäri kaupunkia.
Ajeltiin cable carilla ja yritettiin saada liput sinfoniaan mutta ei mahdutettu edes peruutuspaikalle. Siellä soitettiin Sibeliuksen Finlandiaan, olis ollu hauska kuulla paikallinen versio.2 kommenttia:

  1. Oletettavasti Finlandia olisi kuulostanut siellä vielä hienommalta kuin täällä, säästyitte nenäliinojen tuhlaukselta. Ehkä olette jo käyneet, mutte se Eye Wheel taitaa olla maailman toiseksi suurin pyörä, siellä kierrettiin, ja sitten ne kasvihuoneet on hienoja! Kauanko te siellä olette?

    VastaaPoista
  2. Eye Wheel jätettiin väliin ja siirryttiin Tioman-saarelle, beachtime ja uimista. Olimme vain 4 yötä S:ssa.

    VastaaPoista