lauantai 18. lokakuuta 2014

Eka viikko Hua Hinissa

Viikko on kohta mennyt ja pikkuhiljaa päästään kiinni rutiineihin. Aamuisin tulee nukuttua aika pitkään ja aamupalan jälkeen lähdetään katteleen, yleensä skootterilla, ympäri Hua Hinia. Keskustassa on käyty joka päivä, oikeastaan joka ilta.
Tänään oltiin Cicada-markkinoilla, jotka on paikallisten krääsä-markkinat, alkaen viikonloppuisin  klo 16 eteenpäin. Siellä oli hauska ruokasysteemi: valtavalle ulkoravintola-alueelle ostettiin ruokakupongit ja niillä sai ostaa ruokaa valmistuspisteistä. Ruoka oli hyvää, sitä oli valtavasti ja tekijöitä ja valinnanvaraa todella paljon.
Golf-kentälläkin on jo keretty, tosin vasta rangelle harjoittelemaan. Uimassa on käyty joka päivä, tänään myös kuntosalilla. Salimaksu n n. 2,5 € eli ei paha.

Sää on ollut lämmin, 35 C, eikä ole satanut. Onneksi talossa on ilmastointi. Muuten lämpötilaan tottui aika helposti. Iltaisin ulkona on jotain pikkuötököitä, jotka voivat purra mutta ei ne meitä ole haitanneet. Gekkoja vilistää joka puolella pitkin seiniä, onneksi pysyttelevät talomme ulkopuolella, kai.
Tyttäremme ilmoitti tänään kaatuneensa renkaita vaihtaessaan, nilkka murtui ja jalka kipsiin kuudeksi viikoksi.

1 kommentti: