keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Hintatasosta

Olemme ruokailleet täällä todella hyvin. Thai-ruoka voi olla oikein tulista mutta mietoakin saa. Mereneläviä on syöty monenlaisia, kanaa , keittoja ja salaatteja. Punaista lihaa söin kerran mutta siinä ei ollut kehumista. Varmaan tältä saa hyviäkin pihvejä. Keitot on edullisia ja runsaita. Katukeittiöissä olemme myös syöneet, eikä vatsatautia ainakaan vielä ole tullut.
Hyvän aterian saa 4-5 eurolla. Vaihteluväli tosin on suuri, reilulla eurolla saa ison keiton ja toisaalta on maksettu drinksusta melkein kymppi.

Thai-hierontaa kokeiltiin ja hyväksi todettiin. Puoli tuntia maksoi 2,5€ ja hieronta oli hyvin asiantuntevaa. Ei ollut liian kovakourainen, hellitti heti kun huomasi, että sattui, eikä väännellyt niveliä vääriin suuntiin. Ehdottomasti käymme uudelleen. Samoin kampaaja/parturi oli miellyttävä kokemus, pesu, leikkaus, pienet hieronnat 12 euroa kahdelta hengeltä.

Oluen hinta tietenkin meitä suomalaista aina kiinnostaa. Tölkki lageria maksaa noin 0,75 €, joten ei olut kaupassa niin kauhean halpaa ole. Toisaalta hinta ei aivan hirveästi muutu ravintolassa. Kalleimmat ostoksemme täällä tähän mennessä taitaa olla pullo brandyä ja laatikko valkkaria, kumpikin Suomen hinnoissa.

Marketissa perusruoka on suht edullista mutta monet tuotteet ovat hyvinkin kalliita, esimerkkinä vaikkapa graavilohta, 40€/kg. Omenat ovat yhtä kalliita kuin harvinaiset hedelmät Suomessa ja niitä myydään kappalehinnalla.
Ravintolassa ruokailu on siis hyvinkin kannattavaa ja sitä me olemme myös koettaneet tehdä:)
2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista, sinun pitää ehdottomasti jatkaa tämän blogin pitämistä. Minä ainakin luen ja haluaisin lukea. Tuleekohan se graavilohi Norjan mereltä? Oltiin Mallorcalla viime viikolla ja siellä myydään samaa lohta kuin Suomessa, Norjan lohta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vasta tajusin, että täältä löytyy kommentteja. Lohi tulee Skotlannista.

      Poista