torstai 27. marraskuuta 2014

Kalakylpy

Meille uusi kokemus on kalakylvyksi kutsumani "jalkahoito". Siinä jalat laitetaan vesialtaaseen, jossa  on suuri määrä jotain pieniä ja nälkäisiä kaloja. Kun jalat laskee altaaseen niin samantien iskee kiinni satoja pieniä suita. Tuntuu muuten aika villiltä aluksi, aivan kuin pieniä sähköiskuja saisi varpaista sääriin. Kalat tunkee myös varpaiden väliin ja se kutittaa ihan hirveästi.
Tuskin siitä mitään hoidollista hyötyä on mutta kiva kokemus. Tosin naapurin mies epäili, että ainoa minkä siitä saa on jalkasilsa.

Eilen pääsin sairaalasta kotiin, kahden kuumeettoman päivän jälkeen. Valittelin edellisenä iltana vähän päänsärkyä, niin magneettikuvasivat vielä pään. Nyt Ct-kuvattu melkein koko mies ja niitä kuvia olikin kiva tutkia. Paljon oli suolia vatsassa. Ei oikein mitään vikaa löytynyt, jokin trooppinen tulehdus kai se oli. Nyt on sitten antibioottikuuri päällä.
Antoivat sairaalasta 100 000 bahtin laskun (kopion) mukaan, ja hyvänä asiakkaana vielä 10 pinnaa alennusta. Onneksi on vakuutukset!

Minna sai uudet lasit tänään ja yllätys yllätys, niillä näkee oikein hyvin. Oli hyvin tyytyväinen ostokseensa.
Käytiin päivällä Buddhan patsaalla ja temppelille. Melkonen ukko läheltä katsottuna.

Nuoriso kävi jo meidän sairaalassa ollessa elefanttisairaalassa. Saivat nauttia pikkunorsun esityksestä ja ratsastuskierroksesta. Mennään joskus myöhemmin.












1 kommentti:

  1. Euroissa lasku oli noin 2500. Onko se paljon vai vähän on suhteellista mutta tyytyväinen olen, ettei itse tarvitse maksaa.
    Uutisia toki seurataan ja sitä minä jaksan aina ihmetellä, miksi aina pitää erota ensimmäiseksi kirkosta. Ei kai se nyt kirkollinen asia ole mitä eduskunta päättää tai mitä älyttömyyksiä joku sisäministeri suustaan päästää.

    VastaaPoista